Webstee over het Johannes Pool Toernooi oet Bavvelt

"d'r binnen twij nait muid word'n; keeper van tegenstander en schaidsrechter" (Johannes Pool na afloop van de wedstrijd Mamio 2 - R.Z.B.-zondag 2 d.d. 9 september 2007)

update: 4 juni 2019 17:55 uur.

Welkom op het online infokanaal van R.Z.B. zondag 2, seizoen 2018/2019.

Het is onze leiders, de heren Pieter - en Kees Buma, compleet in de bol geslagen.

Tijdens een brainstormsessie, bij een van de heren thuis, zijn de wildste ideeën en voorstellen ontsproten uit hun enigzins aangetaste hersenpannen.

In de loop van het komende seizoen wordt deze pagina gevuld met diverse rubrieken en wetenswaardigheden over ons zondagelftal. Ik ben min of meer gedwongen om mijn medewerking hier aan te verlenen door deze pagina, mede, te vullen met hun merkwaardige hersenspinsels. Dus voor alle duidelijkheid; ik ben niet verantwoordelijk voor de geplaatste inhoud oftewel "don't shoot the messenger"

Met vriendelijke groet, Zeppo.

=======================================================================================

Geplaatst op 15 augustus

Op zondag 26 augustus is er voor alle dames/heren senior, niet voetballende leden en andere trainingsbeesten van Rood Zwart Baflo een trainingsdag.

Voor slechts 2,50 euro kun je er jouw huidige conditie testen! Voor dit geld krijg je trouwens ook een broodje met zelfgemaakte soep om weer op krachten te komen.

De trainingsdag begint om 10:00 uur en eindigt rond 13:30 uur.

Het programma (onder voorbehoud):

– 10:00 tot 10:15 uur ontvangst en omkleden

– 11:00 tot 12:00 uur parcours

– 12:30 tot 13:00 uur voetvolleybal

– 13:00 tot 13:30 penalty schieten

Onder begeleiding van de leiders van het zondag 2 elftal wordt er een uitdagend parcours afgelegd en zal er aan het eind bekend worden wie zich kan kronen tot meest complete voetballer van de deelnemers.

Opgave voor dit alles kan tot uiterlijk 22 augustus bij onderstaande personen:

ptrbuma@gmail.com

keesbuma@hotmail.com

Note van de redacteur: ik ben benieuwd of het broodje met zelfgemaakte soep in de smaak zal vallen, een keer wat anders dan een broodje met kaas of ham........

==========================================================================================================================