Webstee over het Johannes Pool Toernooi oet Bavvelt

"d'r binnen twij nait muid word'n; keeper van tegenstander en schaidsrechter" (Johannes Pool na afloop van de wedstrijd Mamio 2 - R.Z.B.-zondag 2 d.d. 9 september 2007)

update: 4 juni 2019 17:55 uur.

Uitslagen J.P.T. 2015

Poule

Wedstrijd

Uitslag

A

R.Z.B. Zondag - Warffum

1-3

A

R.Z.B. Zaterdag 3 - Oud Marcia/C.S.B.

0-2

A

R.Z.B. Zaterdag 3 – R.Z.B. Zondag

3-0

A

Oud Marcia/C.S.B. - Warffum

3-1

A

R.Z.B. Zondag - Oud Marcia/C.S.B.

0-2

A

Warffum - R.Z.B. Zaterdag 3

0-0

Poule

Wedstrijd

Uitslag

B

Velocitas – R.Z.B. Zaterdag 2

2-0

B

Appingedam - R.Z.B. A junioren

0-0

B

Appingedam - Velocitas

2-3

B

R.Z.B. A junioren - R.Z.B. Zaterdag 2

1-1

B

Velocitas - R.Z.B. A junioren

0-0

B

R.Z.B. Zaterdag 2 -Appingedam

1-4

7e en 8e plaats

R.Z.B. Zondag - R.Z.B. Zaterdag 2

0-4

5e en 6e plaats

Warffum - Appingedam

1-4

3e en 4e plaats

R.Z.B. Zaterdag 3 - R.Z.B. A junioren

0-0 (R.Z.B. Zaterdag 3 w.n.s.)

1e en 2e plaats

Oud Marcia/C.S.B. - Velocitas

0-0 (Velocitas w.n.s.)

Verslag J.P.T. 2015

Zondag 21 juni 2015 werd het Johannes Pool Toernooi, voor de zevende keer, gehouden op het sportcomplex van v.v. Rood Zwart Baflo. De weersgoden waren ons, in het begin, niet goed gezind. Onder druilerige omstandigheden werd rond 11:15 uur begonnen met de poulewedstrijden. Er werd door de deelnemende teams sportief gestreden om de eerste plaats in een van de twee poules. De poulewinnaars Velocitas en oud Marcia/C.S.B. moesten in de finale uit maken wie de winnaar van het toernooi zou worden. Velocitas won uiteindelijk, na het nemen van strafschoppen, de wisselbeker. Na de prijsuitreiking was er live muziek van de band MOOSEHAIR. De bandleden gaven een spetterend optreden weg, waar volop van werd genoten. Vervolgens was het tijd voor de VOUTE uurtjes, samengesteld en uitgevoerd door barkeeper/D.J. Jan Bolt. De aanwezige ploegen en bezoekers waren zeer te spreken over de opzet en de organisatie van het toernooi. Er waren wel enkele schoonheidsfoutjes maar dat mocht de pret niet drukken. De toernooicommissie heeft de zaak inmiddels al geëvalueerd zodat deze foutjes volgend jaar worden geëlimineerd. De organisatie kan terug kijken op een geslaagd toernooi. Wij willen, nogmaals, alle vrijwilligers/medewerkers, deelnemende teams, scheidsrechters en toernooileiding bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Wij zien jullie volgend jaar graag terug op de 8e editie van het J.P.T.

De toernooicommissie.

Programmaboekje J.P.T. 2015

Het programmaboekje is samengesteld door Johanna Buma, waarvoor dank.

Om het programmaboekje te lezen klik hier

Diversen editie 2015

De foto's van het J.P.T. editie 2015 staan online, met dank aan onze huisfotograaf Ricardo Damminga. zie pagina Foto's.

Winsumnieuws.nl enthousiast over het J.P.T. 2015

Freerk is gehecht geraakt aan zijn draagstoel, zie Afscheid Freerk

Overgenomen van vvappingedam.nl

Appingedam 3 eindigt als vijfde bij Johannes Pool Toernooi

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2015 - 02:01 | Redacteur: Arne Dalman | Hits: 105

Vandaag, zondag 21 juni 2015, heeft het derde elftal meegedaan aan het Johannes Pool Toernooi bij Rood Zwart Baflo. Appingedam zat in poule B bij R.Z.B. A-junioren, R.Z.B. 2 en Velocitas. De eerste wedstrijd begon en eindigde in 0-0 tegen de A-junioren van Rood Zwart Baflo. De tweede wedstrijd werd nipt met 3-2 verloren van Velocitas. De laatste poulewedstrijd werd ruim gewonnen van het tweede elftal van Rood Zwart Baflo met 4-1. Bij de finalewedstrijden moest Appingedam strijden om plaats vijf en zes. Hierbij was Warffum de opponent. Er werd een eenvoudige overwinning geboekt van 4-0. Zo eindigde Appingedam het toernooi op plaats vijf. Later bleek dat Appingedam om plaats drie en vier had moeten spelen, doordat de scheidsrechter wel de uitslag van een poulewedstrijd had ingeleverd, maar niet door de organisatie in de stand was meegenomen. Dat mocht de pret niet drukken. Zo konden de jongens eerder aan de gele rakkers! Het was een geslaagd toernooi en zeker voor herhaling vatbaar!